1 balení |
Sedlčanský Ohnivák na gril + pikantní koření z balení |
8 stroužků | česneku |
4 lžičky |
rosltinného oleje |
4 lžíce | sádla |
4 | krajíce chleba |
pevnější alobal |
Postup:
Na rozpáleném grilu nejdříve zlehka opečte krajíc chleba z obou stran, bude to trvat asi 2 minuty. Poté jej potřete sádlem a nakonec česnekem.
Sedlčanský Ohnivák vyjměte z obalu a zasypte ho pikantním kořením z balení. Česnek oloupejte a jeden stroužek prolisujte. Tuto směs navrstvěte na Hermelín, zabalte vše do alobalu a ogrilujte tak, aby se pod křehkou, ale pevnou kůrkou Hermelínuzačalo sýrové jádro rozplývat do krémové konzistence.
Topinku dejte znovu na gril, ale pro tentokrát navrch rošťácky položte připravený Ohnivák. Nechte pomalu grilovat cca 2 až 4 minutky,
NÁŠ TIP: Pro drsné rockery - polaďte si chutě tím, že rozpálený Hermelín ještě trochu přiostříte jalapeňos papričkou. Tu už ale negrilujte, jen ji nadrobno nasekanou nasypte navrch.