1 balení |
Sedlčanský Hermelín na gril + pikantní koření z balení |
4 ks | malé kulaté chleby |
100 ml |
olej (řepkový nebo olivový) |
čerstvé bylinky (tymián, rozmarýn, oregano) |
|
2 stroužky | česneku |
sůl a čerstvě mletý pepř | |
pevnější alobal |
Postup:
Na oleji orestujte část bylinek a česnek tak, aby olej provoněly, poté je z oleje vyjměte.
V každém chlebu vydlabejte prostor velikosti Hermelínu, chleby ogrilujte z obou stran dozlatova a podle potřeby potřete olejem.
Vymažte každý chléb provoněným olejem a vyplňte ho Hermelínem. Posypte Hermelíny zbylými bylinkami a zakápněte olejem. Zabalte do alobalu a grilujte ještě 8 minut. Jemné sýrové jádro se bude prozplývat na jazyku.