1 balení |
Sedlčanský Hermelín na gril + brusinková omáčka z balení |
2 | červená jablka |
šťáva z 2 citronů |
|
100 ml | rostlinného oleje |
špetka | soli |
špetka | pepře |
pevnější alobal |
Postup:
Brusinkovou omáčku z balení si přendejte do mističky, jablko oloupejte a nastrouhejte najemno, smíchejte s brusinkovou omáčkou, a nakonec zakápněte citronovou šťávou.
Hermelíny potřeme olejem, na vrch přidáme vrstvu přichystané směsi, (opepříme, osolíme) a zabalíme do alobalu.
Ogrilujte na mírném ohni cca 4 minutky. Poté si můžete vychutnat jemné sýrové jádro pod křehkou kůrkou.
NÁŠ TIP: Podávejte na lehkém salátku z rukoly či ledového salátku, to vše zakápněte balzamikem.