Zpráva byla odeslána. Děkujeme.
Vyzkoušejte naše plísňové sýry
v nejrůznějších podáních
Vhodný na vaření
Vyroben z kravského mléka
Mírně aromatický
Vhodný na vaření
Vyroben z kravského mléka
Mírně aromatický
Složení a nutriční hodnoty:
mléko, sůl, mlékařské kultury
Průměrné výživové hodnoty
(ve 100 g výrobku):
Energie: 1293 kJ/ 312 kcal
Bílkoviny: 19 g
Sacharidy: <0,5 g
Tuk: 26 g
Vápník: 661 mg - tj. 83 % denní doporučené dávky
Tradiční český sýr s lehce slanou chutí, ušlechtilou bílou plísní a vláčně prozrálou konzistencí. Po nakrojení má uvnitř lesklé těsto a jeho krémová barva je v decentním kontrastu s bílou kůrkou. Díky novým mlékařským kulturám a prodloužené době zrání je nyní měkký a krémový přesně tak, jak ho máte rádi. Hermelín - to je ten pravý český originál!
Sedlčanský Hermelín je nyní v novém obalu. Jeho jedinečná chuť a pevná kůrka ale zůstává!
Všechny zrající sýry prozrávají postupně v průběhu celé své trvanlivosti. Přestože jsme současnou recepturu Hermelínu vyladili tak, aby byl sýr měkký už v době, kdy ho dodáváme do obchodů, doporučujeme vám najít svou vlastní míru prozrálosti sýra, jak ho máte nejraději. Můžete přitom vycházet z data minimální trvanlivosti uvedené na boku obalu.
Stáří sýru | Vlastnosti sýru |
Zbývají 3 týdny a více do konce trvanlivosti |
Sýr je ještě poměrně čerstvý, což se může projevit v mírně nakyslé chuti a typickém mléčném aroma. Textura sýru je měkká, ale pevná. |
Zbývají 2-3 týdny do konce trvanlivosti = sýr je v optimu |
Sýr je krásně měkký a vláčný, má vyváženě slanou chuť a v jeho aroma se postupně rozvíjí vůně lesního podhoubí. |
Zbývá přibližně týden do konce trvanlivosti |
Sýr je velmi měkký až roztékavý, chuť i aroma se stávají výraznější. |
Tip pro vás: Před konzumací nechte sýr asi 15 minut při pokojové teplotě.
Sýr ožije, zvýrazní se jeho vůně a chuť.
Vhodný na vaření
Vyroben z kravského mléka
Mírně aromatický
Vhodný na vaření
Vyroben z kravského mléka
Mírně aromatický
Složení a nutriční hodnoty:
mléko, sůl, mlékařské kultury
Průměrné výživové hodnoty
(ve 100 g výrobku):
Energie: 1293 kJ/ 312 kcal
Bílkoviny: 19 g
Sacharidy: <0,5 g
Tuk: 26 g
Vápník: 661 mg - tj. 83 % denní doporučené dávky
Co je malé, to je hezké - Sedlčanský Hermelín v menším vydání. Tradiční český sýr s lehce slanou chutí, ušlechtilou bílou plísní a vláčně prozrálou konzistencí. Po nakrojení má uvnitř lesklé těsto a jeho krémová barva je v decentním kontrastu s bílou kůrkou. Díky novým mlékařským kulturám a prodloužené době zrání je nyní měkký a krémový přesně tak, jak ho máte rádi. Hermelín- to je ten pravý český originál!
Všechny zrající sýry prozrávají postupně v průběhu celé své trvanlivosti. Přestože jsme současnou recepturu Hermelínu vyladili tak, aby byl sýr měkký už v době, kdy ho dodáváme do obchodů, doporučujeme vám najít svou vlastní míru prozrálosti sýra, jak ho máte nejraději. Můžete přitom vycházet z data minimální trvanlivosti uvedené na boku obalu.
Stáří sýru | Vlastnosti sýru |
Zbývají 3 týdny a více do konce trvanlivosti |
Sýr je ještě poměrně čerstvý, což se může projevit v mírně nakyslé chuti a typickém mléčném aroma. Textura sýru je měkká, ale pevná. |
Zbývají 2-3 týdny do konce trvanlivosti = sýr je v optimu |
Sýr je krásně měkký a vláčný, má vyváženě slanou chuť a v jeho aroma se postupně rozvíjí vůně lesního podhoubí. |
Zbývá přibližně týden do konce trvanlivosti |
Sýr je velmi měkký až roztékavý, chuť i aroma se stávají výraznější. |
Tip pro vás: Před konzumací nechte sýr asi 15 minut při pokojové teplotě.
Sýr ožije, zvýrazní se jeho vůně a chuť.
Vhodný na vaření
Vyroben z kravského mléka
Mírně aromatický
Vhodný na vaření
Vyroben z kravského mléka
Mírně aromatický
Složení a nutriční hodnoty:
mléko, sůl, mlékařské kultury
Průměrné výživové hodnoty
(ve 100 g výrobku):
Energie: 1293 kJ/ 312 kcal
Bílkoviny: 19 g
Sacharidy: <0,5 g
Tuk: 26 g
Vápník: 661 mg - tj. 83 % denní doporučené dávky
Tradiční český sýr s lehce slanou chutí, ušlechtilou bílou plísní a vláčně prozrálou konzistencí. Po nakrojení má uvnitř lesklé těsto a jeho krémová barva je v decentním kontrastu s bílou kůrkou. Díky novým mlékařským kulturám a prodloužené době zrání je měkký a krémový přesně tak, jak ho máte rádi. Nvíc ho nyní dostanete ve výhodném balení po dvou kusech! Hermelín – to je ten pravý český originál.
Všechny zrající sýry prozrávají postupně v průběhu celé své trvanlivosti. Přestože jsme současnou recepturu Hermelínu vyladili tak, aby byl sýr měkký už v době, kdy ho dodáváme do obchodů, doporučujeme vám najít svou vlastní míru prozrálosti sýra, jak ho máte nejraději. Můžete přitom vycházet z data minimální trvanlivosti uvedené na boku obalu.
Stáří sýru | Vlastnosti sýru |
Zbývají 3 týdny a více do konce trvanlivosti |
Sýr je ještě poměrně čerstvý, což se může projevit v mírně nakyslé chuti a typickém mléčném aroma. Textura sýru je měkká, ale pevná. |
Zbývají 2-3 týdny do konce trvanlivosti = sýr je v optimu |
Sýr je krásně měkký a vláčný, má vyváženě slanou chuť a v jeho aroma se postupně rozvíjí vůně lesního podhoubí. |
Zbývá přibližně týden do konce trvanlivosti |
Sýr je velmi měkký až roztékavý, chuť i aroma se stávají výraznější. |
Tip pro vás: Před konzumací nechte sýr asi 15 minut při pokojové teplotě.
Sýr ožije, zvýrazní se jeho vůně a chuť.
Restovaný Hermelín s cherry rajčátky a paprikou
detail receptuVečeře na pánvičce hotová do 10 minut.
10 minut, 1 porce
Fíková La Janette
detail receptuLa Janette nabízí vyváženou chuť fíků s vlašskými ořechy.
45 minut, 2 porce