Hermelín je česká klasika, která se nikdy nepřejí. Máme ho rádi nakrájený na chlebu, v pomazánce, jako delikatesu k vínu, nakládaný, grilovaný, smažený, pečený. Způsobů, jak Hermelín připravit, je zkrátka celá řada. Pojďte vyzkoušet originální recepty, které jsme pro vás připravili ve spolupráci se špičkovými českými kuchaři a poznejte široké možnosti naší řady Sedlčanských sýrů pro vaření.
V zimě máme chuť zalézt si někam pod deku, válet se, dát si horký čaj či svařák a jen tak si lenošit. S našimi sýry se vám lenošení povede, díky tomu, že jsou za chvilku hotové a nemusíte se trápit s dlouhou přípravou chutné večeře. A potěšíme i ty, kteří preferují zdravou stravu, protože všechny doporučené sýry se dají nejen smažit, ale i péct v troubě bez použití tuku.
Sedlčanský Hermelín Nugetky – malé kousky Hermelínu celé obrostlé ušlechtilou bílou plísní obalené v křupavé strouhance.
Sedlčanský Hermelín v křupavé strouhance – klasika, která nezklame. Náš Hermelín se dá nejen smažit, ale i upéct v troubě na plechu bez přidání tuku.
Sedlčanský Troubelín k pečení – lehce voňavý sýr speciálně vyvinutý k pečení. Sýr se po upečení uvnitř krásně rozteče. V balení s kořením a praktickými pečícími miskami. Troubelín získal dokonce zlatou medaili na mezinárodní potravinářské výstavě v Paříži Sial d’Or.