Pečeme a smažíme se Sedlčanským


2

Prosinec 2014

Hermelín je česká klasika, která se nikdy nepřejí. Máme ho rádi nakrájený na chlebu, v pomazánce, jako delikatesu k vínu, nakládaný, grilovaný, smažený, pečený. Způsobů, jak Hermelín připravit, je zkrátka celá řada. Pojďte vyzkoušet originální recepty, které jsme pro vás připravili ve spolupráci se špičkovými českými kuchaři a poznejte široké možnosti naší řady Sedlčanských sýrů pro vaření.

V zimě máme chuť zalézt si někam pod deku, válet se, dát si horký čaj či svařák a jen tak si lenošit. S našimi sýry se vám lenošení povede, díky tomu, že jsou za chvilku hotové a nemusíte se trápit s dlouhou přípravou chutné večeře. A potěšíme i ty, kteří preferují zdravou stravu, protože všechny doporučené sýry se dají nejen smažit, ale i péct v troubě bez použití tuku.

Sedlčanský Hermelín Nugetky – malé kousky Hermelínu celé obrostlé ušlechtilou bílou plísní obalené v křupavé strouhance.

Sedlčanský Hermelín v křupavé strouhance – klasika, která nezklame. Náš Hermelín se dá nejen smažit, ale i upéct v troubě na plechu bez přidání tuku.

Sedlčanský Troubelín k pečení – lehce voňavý sýr speciálně vyvinutý k pečení. Sýr se po upečení uvnitř krásně rozteče. V balení s kořením a praktickými pečícími miskami. Troubelín získal dokonce zlatou medaili na mezinárodní potravinářské výstavě v Paříži Sial d’Or.

Sedlčanský odměňuje grilmistry!

Snad každý z nás má rád posezení s přáteli nebo rodinou. A když se v létě sejde parta, je to jasné – rozžhaví se gril a všichni společně...

Celý článek

O SÝRECH A LIDECH

Věděli jste, že 2. pád slova sýr vlastně neexistuje? Tedy alespoň u nás doma se absolutně nepoužívá, protože bez koho čeho – bez dobrýho...

Celý článek

Základní ingredience pro dobře naložený Sedlčanský Hermelín

Bez čeho se neobejde dobře naložený Sedlčanský Hermelín? Dle Nalož to se vstupním ingrediencím na zajímavě uleželý recept meze nekladou, Daniela...

Celý článek

Jak správně nakládat, aneb čeho se při nakládání vyvarovat

Nalož to má pro vás další příspěvek, který pro tentokrát přináší základní pravidla pro správné nakládání Sedlčanského Hermelínu a dalších dobrot,...

Celý článek

Připravte si jedlé vánoční dárky

Daniela z Nalož to je velkou milovnicí všeho britského, nejen sklenic na nakládání a zavařování, od historií prověřených rodinných firem z Velké...

Celý článek