Babiččiny bylinky

Bylinky jako majoránka nebo tymián měla dříve na zahrádce snad každá babička. Nechyběly ani v tradiční české kuchyni a stejně skvěle chutnají i s naším Hermelínem.  Všechny Sedlčanské Hermelíny vyrábíme poctivě, s nezanedbatelnou porcí ruční práce a výhradně z kvalitních českých surovin.

Jak si správně vychutnat tento sýr?

Pikantní

Tradiční český plísňový sýr s jedinečnou lehce pikantní příchutí. Směs zeleného pepře a chilli papriček jej předurčuje opravdovým vyznavačům pikantních chutí. Po nakrojení má uvnitř lesklé těsto a jeho krémová barva je v decentním kontrastu s bílou kůrkou. Díky mlékařským kulturám a prodloužené době zrání je nyní měkký a krémový přesně tak, jak ho máte rádi. To je pravý český originál – Hermelín ze Sedlčan.

Jak si správně vychutnat tento sýr?

Sušená rajčata

Tradiční český plísňový sýr s jedinečnou příchutí sušených rajčat s bazalkou. Dodává sýru svěží, čerstvou a neopakovatelnou chuť. Po nakrojení má uvnitř lesklé těsto a jeho krémová barva je v decentním kontrastu s bílou kůrkou. Díky mlékařským kulturám a prodloužené době zrání je nyní měkký a krémový přesně tak, jak ho máte rádi. To je pravý český originál – Hermelín ze Sedlčan.

Jak si správně vychutnat tento sýr?

vyzkoušejte recepty



Roztančený čardáš

detail receptu

Pokud to máte rádi ostřejší, je tenhle nakládaný hermelín trefa do černého, vlastně červeného!

30 minut, 3 porce

Další kategorie