Sedlčanský odměňuje grilmistry!


21

Červenec 2016

Snad každý z nás má rád posezení s přáteli nebo rodinou. A když se v létě sejde parta, je to jasné – rozžhaví se gril a všichni společně hodují! Ale nezapomeňte, gril se sám nerozpálí a hermelín se také sám neugriluje! Tak kdo v tom má prsty?

No přece vaši grilmistři.

A Sedlčanský se rozhodl, že je letos odmění. Rádi bychom tedy ocenili ty, kteří si každou grilovačku vezmou na svá bedra a postarají se o to, aby nikdo z osazenstva nepřišel zkrátka. A to často není vůbec jednoduchý úkol!

Nemyslíte, že je na čase, abychom jim konečně poděkovali?

Připravili jsme proto pro všechny grilmistry letní soutěž!

Ta se odehrává pod záštitou sedlčanského šéfkuchaře Milana Tulacha, který už více než 20 let ve své restauraci ctí zásady a hodnoty Sedlčanských grilmistrů:

1. Na všem si dá záležet
2. Neustále se chce učit novým věcem?
3. Vaří z čerstvých surovin od dodavatelů, kterým věří
4. Nebojí se vyhrnout si rukávy
5. Myslí na každého hosta?

Tak co říkáte, řídí se váš grilmistr těmito pevnými hodnotami? Obzvlášť životní a kulinářské zkušenosti si člověk u grilu musí "vystát“. Pro ty, kteří ještě nemají mnoho odgrilováno, si Milan připravil sérii videí, ve kterých se bude dělit o své grilovací tipy a triky.

Nechte se inspirovat!

Pro další rady sledujte Facebook Sedlčanský a nezapomeňte zde do soutěží nominovat svého grilmistra.

Nakonec vám v létě chceme popřát mnoho příjemných setkání s vašimi nejbližšími u rozžhaveného roštu. Však to znáte - pod širým nebem chutná všechno lépe!

Sedlčanský – grilování ve správných rukou.

O SÝRECH A LIDECH

Věděli jste, že 2. pád slova sýr vlastně neexistuje? Tedy alespoň u nás doma se absolutně nepoužívá, protože bez koho čeho – bez dobrýho...

Celý článek

Základní ingredience pro dobře naložený Sedlčanský Hermelín

Bez čeho se neobejde dobře naložený Sedlčanský Hermelín? Dle Nalož to se vstupním ingrediencím na zajímavě uleželý recept meze nekladou, Daniela...

Celý článek

Jak správně nakládat, aneb čeho se při nakládání vyvarovat

Nalož to má pro vás další příspěvek, který pro tentokrát přináší základní pravidla pro správné nakládání Sedlčanského Hermelínu a dalších dobrot,...

Celý článek

Připravte si jedlé vánoční dárky

Daniela z Nalož to je velkou milovnicí všeho britského, nejen sklenic na nakládání a zavařování, od historií prověřených rodinných firem z Velké...

Celý článek

O Nalož to / dobře naloženém e-shopu

Nápad založit dobře naložený e-shop s vychytávkami spojenými s nakládáním a zavařováním se zrodil jeho majitelce, Daniele, v hlavně, jak jinak než...

Celý článek